onsdag 2 januari 2013

PW, jobb och träning

Haha, den här bilden stämmer sååååå bra. Vi "året-runt-tränande" ogillar januari och februari just av den anledningen att det dåliga samvetet hos folk efter jul och nyår skapar trängsel och köer på gymmet.
Men det håller inte i sig så länge, i mars är det mesta som vanligt igen :)


Idag ringde klockan 05.55, kläderna var framlagda så det var bara till att hoppa i dem och dra iväg till gymmet för min powerwalk. Men tjiiii fick jag, min nyckelbricka funkade inte så jag kom inte in. Hundrafemtielva svordomar senare så åkte jag hemåt igen och tog en promenad ute istället. 45 minuter senare, iskall, så var jag hemma igen. Tappade upp varmt vatten, inte mer än kanske 1dm, och tinade upp i karet. Sanslöst vad kall jag blir om huden, tar jag evigheter att tina upp. Evigheter som jag absolut inte har på morgonen.

Kom iväg till jobbet i tid iaf och hade fått ett mail från chefen att det var prio på en uppgift idag. Det tog mig precis hela dagen att få det klart. Ibland tar saker och ting längre tid än man tänkt sig från början. Men men, man får ju betalt iaf :)

Mamma skickade ett sms på eftermiddagen och sa att om jag och Damir ville träna tillsammans så kunde hon passa skrutt. Perfekt!
Första passet på 2 veckor kändes jättebra, den där bra känslan var tillbaka och det var riktigt kul att träna igen. Spegeln är ju inte lika kul men man får väl helt enkelt låta bli att titta där med kritiska ögon nu nån vecka. Lite pluffs här och lite pluffs där :)
Det blir så och det är ingenting jag får panik över. Pluffset kommer försvinna bara jag fortsätter hålla i den bra kosten nu.

Jag tänkte faktiskt testa räkna lite kalorier nu ett tag. Mest för att få lite koll på hur mycket kalorier saker och ting innehåller. Och självklart hålla mig inom ramen för mitt dagliga intag.
Jag tycker det är svårt att vad mitt dagliga intag ska ligga på när jag vill gå ner i vikt. Läste i en av bloggarna jag följer att den tjejen skulle ligga på 1750 kcal nu när hon ska ner under 70kg. Det skiljer bara en centimeter på våran längd så jag hakar på hennes intag.

Jag kommer även lägga in mer förbränning i träningen nu, kortar ner styrkepassen för att hinna köra 30 minuter cardio efter varje pass. 
Så morgoncardio, gym och kvällscardio blir det nu. Jag vill verkligen ha fram musklerna och då måste fettet bort. Burn baby burn!

Det känns grymt skönt att vara igång igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar