söndag 13 januari 2013

Ytterligare 1km

Idag sprang jag igen. Förra gången så kände jag av höften lite på kvällen och lite dagen efter. Men det gick över väldigt snabbt och inte alls lika illa som det varit tidigare. Så kanske kanske ändå att det här kommer funka.
Jag har fortsatt stretcha minst en gång om dagen, oftast två faktiskt. Är imponerad själv, jag brukar vara urusel på stretch. Men det här vill jag verkligen så då är det bara att göra det man måste.

Idag var det alltså dags att testa igen. Jag har ju fått order om att börja med 1km bara. Testa det några gånger innan jag går vidare till 2km. Inte öka för fort utan hålla mig på korta distanser ett tag nu.
Ikväll känner jag ingenting i höften, känner mig riktigt lycklig över det. Hoppas så innerligt att jag ska kunna springa igen.

Jag värmde upp med gång i 15 minuter, stretchade lite och sprang sen 1km på hastighet 9km/h, sänkte hastigheten igen och gick en kvart till.
Körde 6 övningar för ryggen och sen stretchade jag igen innan jag åkte hem.

Nu ska jag stretcha lite igen innan jag kryper ner och lyssnar på upplösningen av min spännande bok. Lars Kepler, grymt bra!

2 kommentarer:

  1. Ah! Lars Kepler är jättebra! Såg filmen när den kom ut. Riktigt hemsk var den, var ett tag sen jag läst boken så fick nästan en liten chock :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har helt missat dem filmerna. Eller är det bara en?
      Den måste jag iaf se. Den andra boken är så himla spännande den också :)

      Radera