tisdag 8 januari 2013

Tvätt, Ikea och träning

Tvättberget som vi samlat på oss var inte av denna värld. Klockan 07 gick jag upp och satte igång, kul så här på sin lediga dag. Vid 9 blev vi upphämtade av Sarah och så for vi till Ikea. Rean var väl sådär men lite handlade jag iaf. Är det ens möjligt att åka tomhänt hem från Ikea?
Duschdrapperi, nån leksak, ljus (standard), kuddöverdrag, sängkläder, smörknivar. That was it, vad jag kommer ihåg.

Sen hem och fortsätta med tvättberget, laga mat och natta skrutt. Det sistnämnda misslyckades jag med. Ibland vill den där lilla tjejen verkligen inte sova.
Fia kom över en snabbis och vi uppdaterade oss om läget sen sist. Hon är så glad och lycklig så man kan inte annat än smittas av hennes härliga glädje. Jag blir så glad när mina vänner mår bra :)

Sen var det dags för gymmet. Idag var det verkligen fullt i alla rum. Jag fick till och med fråga om jag kunde köra emellan på första övningen!!! Sånt brukar ske i slutet av passet när man inte har så många alternativ på övningar och absolut inte på första övningen. Men det var fullt precis överallt där jag ville köra.
Ryggen var det som fick jobba idag, kom på nu att jag glömde chinsen. Den var inte ens upptagen så den hade jag ju kunnat börja med. Suck!
Aja, fem övningar för ryggen och så 45minuter på crossen efter det. Idag blev det ingen promenad på morgonen så jag plussade på lite på kvällens pass istället.
Kroppen känns fortfarande bra så jag kör på utan vila tills den säger till.

Kosten har gått bra idag också. Åt en köttbulletallrik på Ikea, men det tycker jag inte är nån fara på torpet. Har hållit sötsugen i schack idag också. Duktig Nina!

Efter gymmet hämtade jag ut två olika paket som jag beställt. Det ena från MMSports och det andra från Nordicfeel. Kändes nästan som julafton :)

Nu blir det lite tv innan sängen kallar. Härliga tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar