söndag 13 januari 2013

Vart tog alla vägen?


Jag tror jag får tolka minskningen av läsare som att jag skriver jävligt tråkiga inlägg nu förtiden. Jag försöker att blogga dagligen men mitt liv är ju inte speciellt spännande så det kanske inte är så kul att läsa samma sak hela tiden. Träning hit och träning dit.

Jag har aldrig haft en tanke på att börja skriva om dagens outfit eller sånt där. Haha, det skulle bli same same det också, med tanke på att jag inte är ett dugg intresserad av kläder och allt som oftast har träningskläder på mig. Förutom på jobbet såklart :)

Smink, hårvård och sånt är inte heller min grej så det kommer det inte heller skrivas nåt inlägg om. Om jag inte ramlar över nåt väldigt bra som jag kan tipsa om.

Matlagning är ett big no no för mig. Jag lagar mat för att jag måste och inte för att jag vill.

Festar gör jag väldigt sällan och när jag gör det så kommer jag inte ihåg nåt dagen efter så då har jag ändå inget att skriva om. Hö hö hö!

Så näääää mina vänner. Ni får helt enkelt läsa om mitt "tråkiga" liv eller låta  bli att komma hit. Uppenbarligen så verkar folk ha valt alternativ nummer två eftersom besöksantalet har minskat till mindre än hälften på bara nån månad.

Anledningen till att jag bloggar är för att jag älskar att skriva. Jag har mycket lättare att uttrycka mig i skrift än i tal. Väldigt mycket lättare!
Eftersom min blogg är offentlig nu så blir det många gånger som jag kanske skulle vilja skriva av mig lite, men får låta bli eftersom det lämnar ut fler personer än bara mig.

Men jag hoppas att ni som är här stannar kvar ett tag till iaf (och ni får ju gärna lämna en kommentar, då blir jag lite extra glad).

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar