onsdag 23 januari 2013

Tisdag

Åh vad jag har längtat till idag. Äntligen lite sovmorgon och bara vara och göra lite som jag vill. Det var ju en hel vecka sen :) Helgen räknas inte eftersom jag gick upp till gymmet i lördags och i söndags hade vi lägenheten full med folk och jag var bakis. Men idag.... Idag var det bara härligt!

Hade egentligen tvättstugan klockan 07, men jag sket i att ställa klockan. Vaknade strax innan 9 och gick ner direkt och körde igång med tvätten. När skrutt vaknade så åt vi frukost tillsammans. Jag bestämde mig lite spontant för att dra till badhuset. Vi var helt själva i äventyrsbadet och babypoolen. Helt själva! Det var underbart, som ett stort badkar för oss själva.
Emilija älskar verkligen att bada, hon tjuter av glädje och då blir man ju så glad själv också.

På eftermiddagen fixade jag bara hemma, mat, matlådor och sånt där. Gjorde mig redo så jag skulle vara klar att åka till gymmet direkt när Damir kom hem. Allt för att slippa känna mig stressad när jag är där. Jag vet inte riktigt om jag gillar det här med att jag alltid tränar först nu. På ett sätt är det bra att jag inte kan gå och drälla omkring på gymmet utan måste köra på, men när jag känner mig stressad känns det ju inge vidare. Men idag körde jag på i bra tempo och hann med mina 30 minuter på crossen efteråt. Jag körde lite intervaller på crossen för att variera lite. Jösses Amalia vad jobbigt det var!
Körde först 10 minuter på vanligt tempo, jag brukar köra på motstånd 8 och ligga runt 160strides/min. Sen körde jag 20 minuter intervaller där jag vilade i mitt vanliga tempo 1,5minut och varvade det med 1minut på motstånd 13 och ca 210strides/min. Sjuuuuuukt jobbigt! Kände mig som en urvriden trasa när varje gång jag gick in i vilan. Men man är så nöjd när man är klar med sånna pass :)

Idag hade jag stenkoll på att det var bröst på schemat. Jag måste fan skärpa mig med det där. Jag fattar inte hur jag inte kan ha koll på vad jag ska träna och ännu värre att jag inte ens kommer på det när jag funderar.
Sne hantelpress
Flies uppifrån med kablar
Flies nedifrån med kablar
Sittande bröstpressar
Och sen den där som jag alltid kör men aldrig kommer ihåg vad den heter. Hmm *läser tillbaka och letar*
Peck deck

Fick kämpa för att få upp hantlarna i pressarna. Det är så störande att jag är så svag på den första, för när jag väl får upp vikterna så kan jag ju köra rätt många reps. Men dem vikterna som jag vill köra på får jag ju inte upp när jag är själv. Jag har vissa jag känner att jag kan be om hjälp, men ingen var där idag :(

Imorn är det benträning, jag är laddad redan nu. Förra veckan fick jag ju träningsvärk och det tänker jag banne mig se till att jag får denna gång också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar