onsdag 24 april 2013

Äntligen, 1100kcal :)

Äntligen fick jag till det med mina kalorier. För mig så spelar det egentligen inte jättestor roll om jag ligger på 1300, 1100 eller 1700 kcal, så länge jag hamnar på minus så vet jag att jag kommer gå ner. Men det som stör mig är när jag bestämt mig för ett tak och så klarar jag inte av det. Som i söndags skrev jag att nu är det 1100 kcal som gäller ett par dagar. Måndags missade jag, igår missade jag... Min dåliga karaktär stör mig. Men idag så...! :)

 
Riktigt energilös på gymmet ikväll. Kastade om i schemat och körde rygg/biceps istället för ben. Redan på första övningen kände jag mig helt slut. Det blev ett riktigt kämpapass idag, körde på bra ändå men fick som sagt kämpa för varje set.
Avslutade med biceps och då kom Kim och pushade mig de där sista repsen som man egentligen inte orkar men gör ändå när man får hjälp. Han är så sjukt bra på att få en att krama ur det där sista, han låter en inte ge sig förs det verkligen inte går mer. Mina biceps smärtade nåt sjukt när jag var klar och den känslan hade jag ALDRIG kunnat åstadkomma själv. Det brukar bränna och det gör ont, visst. Men när det känns som biceps på riktigt ska gå sönder, då ger man det där lilla extra. Grymt skönt efteråt, men just då ville jag bara skrika. Det gjorde jag nog lite också, haha :)
 
Det är just av den här anledningen som jag vill köra nåt pass då och då med killar som jag vet pushar det där sista. Som inte låter en sluta innan muskeln är klar, slut, kaputt, finito...
 
Fick ihop dessa övningar idag:
Latsdrag
Hantelrodd
Stående rodd
Sittande rodd i maskin
Sittande rodd med kablar
Ryggresningar
 
Bicepscurl maskin
Bicepscurl , sittande på lutande bänk hantlar
Höga bicepscurls i Cable crossen supersettat med stående med stång
 
Imorn ska jag till sthlm och umgås med mina vänner Emma och Maaaary. Gud vad jag saknar dem. Helt sjukt att imorn blir första gången vi sitter där som mammor alla tre tillsammans. Glädje ♥
Vi får se vad klockan blir om jag hinner med en joggingrunda när jag kommer hem.


2 kommentarer:

  1. Vad äter du mer konkret för att inte överstiga 1100? :) Ich du som tränar så "galet mycket" behöver väl äta lite mer? ;)
    Fast jag gissar att du vet vad du gör! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart kan jag göra det. Jag tar det i nästa inlägg :)

      Näe det tror jag inte att jag behöver göra faktiskt. Äta mer alltså :)
      Slår man ut mitt intag på en vecka så är det nog rätt lagom. Skulle jag bara låta bli att festa till det på helgerna så skulle vågen visa bättre resultat snabbare. Men det är ju ett val jag gör :)

      Radera