fredag 5 april 2013

Träning med bästa ♥


Jepp, idag fick vi äntligen till en träning ihop. Jag har verkligen saknat våra pass tillsammans. Idag körde vi bröst och det var tungt som satan. Började med sne bänkpress, först vanliga djupa och sen riktigt tunga lockouts. Lockout är när man inte böjer armarna så mycket utan bara kör från lite böjda armar till raka armar, så har man spärrar till hjälp och kör bara 1-2 reps. Här har ni ett klipp så ni kan se hur jag menar.
Jag körde på 60kg och fick upp stången helt själv 2 gånger. Sjukt nöjd! Väldigt kul att testa nåt nytt och det kommer jag köra fler gånger :)

Sen körde vi rak bänkpress, tror jag körde på 40kg som mest där. Lite mer lockouts så kanske jag äntligen kan öka i bänken sen. Vi får hoppas på det!

Efter det körde vi i Cable crossen, först flies knäståendes och sen sittande bakåtlutat på bänk. Damir hade sån pump i tuttarna att det var galet, skitsnyggt!!! Till och med jag fick lite pump faktiskt, men det ser ju bara knasigt ut för en annan. Haha, först hård upptill och sen hänger dem nertill. Hahaha, jag förstår varför de flesta byggartjejer har silikonbröst :)

Ingen cardio idag så det tänkte jag ta igen imorn bitti med lite intervaller.

Formen är bra och det är riktigt kul att ha den känslan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar