tisdag 2 april 2013

Nyköping tur och retur

Idag hade jag lovat att hjälpa mina grannar. Ett par på 80 år båda två, vi brukar kalla dem gullepluttarna. De är sjukt pratsamma och så där nyfikna som bara gamla människor är, haha. De smällde rakt in i en bergvägg med bilen i helgen och nu behövde dem hjälp att komma till Nyköping för att kunna hämta hem sina saker i den.
Så en sisådär 3 timmar i bilen fick det bli mitt på dagen idag. Inte nå vidare skoj, men det var det värt. De var så himla tacksamma och kom upp med en liten blomma som tack. Som sagt, våra gullepluttar :)





 
 
När jag satt i bilen på väg till Nyköping så fick jag sms om bokning på jobb ikväll. Så där rök dagens träning. Men men, jag måste verkligen jobba så det är bara acceptera att det blir så ibland. Det får bli dubbelt upp imorn istället med promenad på dan, intervaller (eller ev. en löprunda ute) och sist men absolut inte minst benträning på gymmet. Tjohooo! Benböj och utfall i mängder ska det bli :)
 
Jag tänkte faktiskt köra lite periodisk fast igen, jag tycker att det upplägget funkar riktigt bra. Då slipper man tänka på frukost och massa matlådor under dagen. 3 mål om dagen och that´s it!
1300kcal idag också, eller jag kom inte riktigt upp i det idag och då vräkte jag ändå på ordentligt på middagen. Vilken skillnad det är om man bara äter "bra" mat, vad mycket mer man får äta för samma energiintag. Har varit otroligt sötsugen idag, men har stått emot suget helt och hållet. Imorn tror jag att kroppen kommer börja släppa vätska, det brukar ta 1-2 dagar och det känns som imorn är dagen denna gång :)
 
Nu ska jag kika efter lite lediga jobb. Det börjar brinna lite i knutarna nu, om 2 månader är det dags att jobba heltid igen. Pjuh!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar