måndag 15 april 2013

Pizzaface :(

Ni som som står mig nära privat och även ni som hängt med i mitt bloggande sen start vet vilket problem jag haft med min hy i ansiktet.
Ett tag mådde jag så dåligt att jag inte kunde visa mig utan smink. Det gick till och med så långt att jag sminkade mig efter träningen vid 20.00 fast jag bara skulle ta tunnelbanan 10 minuter direkt hem till en ensam lägenhet.
Inte förs jag blev gravid så blev det en bestående förbättring.

Dem jävliga åren har gjort att jag har massa ärr i ansiktet, så nån jättefin hy kommer jag aldrig få :(

Nu får jag finnar vid mens, nåt stoptecken mitt i pannan eller mitt mellan brynen. Det slår aldrig fel.
Men nu de senaste veckorna har dem hängt kvar även efter mens. Fattar inte varför :( Får jobbiga Flashbacks och är orolig att det kommer bli som förut. Det var verkligen skitjobbigt så det vill jag INTE!!!
Det är inte bara det att dem syns och ser illa ut, de gör ont också. Huden känns så svullen att det blir ömt i hela ansiktet. Skiiiiiit!!!

Vet inte om det kan ha att göra med att jag ligger på väldigt lågt energiintag nu? Kan det ha nån koppling kanske?

Usch, måtte det bli bättre snart!

4 kommentarer:

 1. Vet precis hur jobbigt det kan vara! Ett tips på nåt som hjälper - både mot ärren och hudens nuvarande skick är AHA-kur. På skönhetssalong kan man köpa en kur på 6 behandlingar och det är nån syra som man penslar på ansiktet. Finns säkert många som gör sånt men jag gick till Hudsalongen på Regeringsgatan för en kur (tror hon hette Jenny, supertrevlig iaf). Resultatet håller i sig trots att det är typ ett år sen!
  Lycka till:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vilket bra tips! Nästa gång jag är i sthlm så ska jag kolla in den. Vad kostade en kur? Är ju liksom fattig kyrkråtta när det gäller mig själv nu :(

   Radera
 2. Hej Nina, kom in till oss på DocMorris och prata med Malin, vår hudterapevt. Vi har en väldigt bra serie som heter Ren som jag tror du skulle prova. Hon säger att man ser resultat redan efter ett par veckor. Du är välkommen
  Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer in redan imorn Annika. Tack för tipset ♥

   Radera