måndag 10 september 2012

Har haft en underbar dag i SthlmPackade ihop mig och Emilija i bilen och for till huvudstaden i förmiddags. Var framme vid 12 och tänkte att det var en perfekt tid att träffa några gamla kollegor. 3 "gamlingar" blev det. Kikade även in till min frisör och vän och sa hej lite snabbt.
Sen mötte jag upp min fina Ella. Hon är nog världens bästa alltså. Jag blir så glad när vi träffas. Emilija kunde inte ha haft en bättre gudmor :)
 
Matad av bästa gudmor på bästa fiket på Söder.
 
Anledningen att jag åkte till Sthlm var att en av girlsen hade bjudit in till kvällsfika med scones och massa mys. Men imorse messade hon att hon blivit sjuk så vi fick ordna till en plan B. Humman bjöd in oss till sig istället och vi köpte med oss indiskt. Chicken Tikka Masala är det ständiga valet när jag äter indiskt. Och Nanbröd förstås. Så jäkla gott!
 
 
Jag tänker nog inte riktigt på hur mycket jag saknar mina vänner i sthlm. Eller jag kan inte tänka att jag saknar dem för då skulle tillvaron bli väldigt jobbig. De är så fina allihop.
Ella, världens snällast vän och Emilijas gudmor.
Gums, min gamla klasskompis och vapendragare. Vi tänker så lika i så mycket :)
Mary, "den där Mary". Man kan inte annat än tycka om Mary. Alltid så glad och genuint omtänksam mot sin omgivning.
Humman, vi är liksom Piff och Puff. Humle och Dumle. Humma 1 och Humma 2. Me love her long time!
När jag satte mig mig i bilen för att åka hem igen så kändes det som jag var påfylld med energi. Dessa tjejer ger mig så otroligt mycket glädje. Det är precis så som jag anser att vänskap ska vara. Massa energi och glädje :)
 
 
Hade ju tänkt att jag skulle hitta löpartights på Igor Sport, men det var skitdåligt utbud där. Hittade iaf en Puma-dress till Emilija men tightsen får jag leta på annat håll. Ska kika in på sportamore.se  och se om jag kanske hittar några bra där.
Skulle behöva nya löparskor också. De har använts väldigt flitigt i snart ett år. Hur länge håller sig ett par löparskor egentligen?
 
Godnatt på er mina vänner, imorn är det tisdag och en massa massa träning på schemat!
 


2 kommentarer:

 1. Hej, vilken härlig dag du verkar ha haft! Hittade du några tights hos oss? Här kommer en länk till vårt löparsortiment: http://www.sportamore.se/sporter/lopning/

  Ett par skor håller generellt ett år ungefär om de används kontinuerligt så det kan nog vara tid att byta, det brukar kännas ganska tydligt när det är dags ;)

  Ha det fint! Mvh /Elias, Sportamore

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :)
   Kanske är därför jag känner av min höft som jag gör? Hmm, dags att köpa nya skor helt enkelt.

   Och ja, jag hittade några tights jag vill ha :)

   Radera