onsdag 26 september 2012

Skitvikt, bad, träningsvärk och styrkebesked

Vilken dag det varit idag. Började dagen med att ställa mig på vågen... 80,6kg. Fuckelifuck också! Imorn är det en vecka sen jag vägde 80,4kg och tänkte att det här blir enkelt att komma under 80-sträcket innan Polen. Men man ska tydligen inte ropa hej för tidigt inte. -0,7 till imorn tror jag inte kommer funka. Men gräver väl inte ner mig för det även om det är lite surt att missa ett mål man satt upp. Men jag försöker tänka som så att om jag gjort det jag ska. Sköter kosten och träningen så kan jag inte göra så mycket mer. Det är bara fortsätta så kommer det släppa tillslut. I våras var just 80kg en evighetsplattå. Var fast där och pendlade mellan 80 - 81 i flera veckor, sen tillslut gav det med sig och 79,78,77 svischade förbi.
Men vi får väl se imorn vad det blir :)

Sen gjorde jag mig och skrutt klara för badhuset med Sarah och Lukas. Det var flera år sen jag var där sist men det såg ut precis som förut. Tror vi som mest var 12 pers i äventyrsbadet så det var helt perfekt för oss. Emilija älskade att plaska så dit kommer jag gå fler gånger. Damir blev lite avis när jag skickade bilder på en badande skrutt, så nästa gång får vi med oss honom också :)



I badet kändes det helt ok i kroppen, efter gårdagens benpass så är liksom träningvärken väntad. Men ja, i vattnet gick det kanon, men när jag sen skulle upp ur vattnet kändes det inte lika bra. Det började spänna i rumpan, sen kröp det sig lite ner i framsida lår och nu är det ÖVERALLT från rumpan till knäna. Satte mig en stund på golvet för att leta fram en sak i en låda och där blev jag sittandes. Jag orkade verkligen inte ta smärtan att resa mig upp, så jag satt kvar i säkert en halvtimme iaf.
Sån här träningsvärk är jobbig men samtidigt tillfredsställande eftersom man uppenbarligen har gjort ett bra jobb på gymmet. Hoppas det går över snabbt bara, vill inte känna så här i Polski.

 
Självklart var vi en sväng till gymmet ikväll också. Min mamma ringde här om dagen och frågade inte OM vi skulle träna, utan NÄR vi skulle träna. Sånna grejer är sköna insikter för mig. Samma som när jag får kommentaren att många andra skulle använda sin mammaledighet som en ursäkt att inte hinna träna, medans jag använder den som en möjlighet att kunna träna mer än annars. Men alla är olika :)
Idag hade jag iaf bestämt mig för att skippa cardion helt, trots att jag inte gått nån promenad idag. Jag ville testa på mer vikter eftersom det gick så bra i förrigår när jag körde bröst. Så 5 minuter uppvärmnig fick räcka och sen var det axlar och triceps på schemat. Vi körde alla övningar tillsammans och det gick så sjukt bra. Kändes inte som jag tappat nåt alls i styrka, snarare tvärt om så kände jag mig skitstark idag. Vi körde till och med pressar och min hand kändes nada.
Damir stod för dagens kommentar när han sa "du är ju fan hård där under". Haha, det tar jag som en komplimang :)
 
Men jag har sett själv att det börjat hända grejer nu. Axlarna är lite mer "bulliga" och markerade. Även på låren börjar det träda fram lite markeringar. Tjohoo! Nu blir jag bara ännu mer taggad.
 
Kör bara kör!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar